ads
Kanal: Relax paradise Tarih:
Beste ontspannende instrumentale muziek, slaap, diepe meditatie en ontspanning, comfort en slapen twee kinderen, zwangerschap, ontspannend voor kinderen om te werken, te concentreren en te onthouden, bovendien de beste klassieke muziek studeren twee of het lezen van Zen en muziek New-Age en geluiden van de natuur (zoals regen, golven van de zee of het geluid water spa).
Onze slaapkamer muziekvideo's zijn speciaal bereid om te helpen ontspannen het lichaam en geest en Perfectamente betaald voor volwassenen, kinderen en baby's die behoefte hebben aan een rustige en vredige muziek met elkaar te verzoenen twee help hen te bestrijden slaap of slapeloosheid geweest. In deze zin kan worden gezien als een vorm van meditatie of hypnose slaap droom allowsa ons twee bereiken van de heilzame werking van de slaap.

Music onze muziekvideo's slapen rustgevende natuurgeluiden van twee in diepe, vredige slaap geplant. Vul uw mening met onze mooie instrumentale muziek te slapen en krijgen een staat van totale ontspanning van lichaam en ziel. Join instrument geluiden die trillen Maak Uw hersengolven alfa, bèta en Zeta.
Onze slaapkamer muziekvideo's zijn onder andere muziek voor kind, voor kinderen, zwangerschap en kind in de baarmoeder. Velen van hen zijn gebaseerd op aanpassingen van beroemde werken door het ontspannen van de klassieke muziek van alle tijden.

Schakel over naar de muziek en twee rails zal u helpen om de geest en emoties te kalmeren en zet onvoorwaardelijke liefde, muziek in evenwicht en harmoniseren van uw energie-centra, evenals noten en zacht, warm trillingen kunnen mentale blokkades, emotionele en lichamelijke genezing te annuleren en bij te dragen om de activatie energie en onvoorwaardelijke liefde die ons inspireren voor meditatie en het gevoel van eigenwaarde en de relatie met ons innerlijk (onze goddelijke vonk)
ads
Copyright 2018
Mp3 indir
Yeni müzikler Popüler müzikler Yeni müzikler 2